Oferty
pracy
2017-02-03

Specjalne menu walentynkowe

Amouse bouche
Guacamole, chips
Ostrygi, mojito
Gosset Grande Réserve Brut

Przystawki
Carpaccio wołowe, nameko, zielony pieprz, grana padano, nasturcja
Nero d’Avola Terre di Giumara IGP Terre Siciliane 2015 Caruso & Minini

Krewetka, ciasto filo, salsa mango
Eight Point by Invivo

Zupa
Krem z selera, oliwa z trufli, kolendra, migdał

Dania główne
Mule, szafran, chorizo
Live Cooking
Sauvignon Winkl Alto Adige Doc 2015 Terlan

Sorbet z zielonego ogórka

Cielęcina, polenta, gremolata, borowik, demi glace
Neil Ellis Premium Range Pinotage

Deser
Marsh-Mallow
Grans-Fassian, 2007 Trittenheimer Riesling Spätlese

Petit Fours
Selekcja pralin