Oferty
pracy
2017-01-11

Bal karnawałowy w Ilonn Hotel

Menu

ZUPY:

Krem z selera/ oliwa truflowa/ dynia

Tajski bulion z warzywami/ smażone boczniaki/ soczewica

 

BUFET CIEPŁY:

Supreme z kurczaka/ sos z brązowych pieczarek/ warzywa korzeniowe

Chrupiący karmazyn/ sałatka z pak-choy/ sos tatarski

Polędwiczka wieprzowa/fondant ziemniaczany/ sos z pieprzu syczuańskiego

Rostbef wołowy/ demi glace/ yorkshire pudding

Risotto/ warzywa/ podgrzybek/ ser grana padano

 

DODATKI:

Gratin ziemniaczano – selerowe

Warzywa grillowane

Zielona fasolka z pomidorami

Włoskie gnochhi ziemniaczane

 

LIVE COOKING:

Degustacja wędlin włoskich i hiszpańskich, w tym wyrobów restauracji

Degustacja win

 

BUFET ZIMNY:

Sery włoskie, francuskie i polskie

Wyroby z własnej wędzarni wędzarni

Tortilla z warzywami z dipem ziołowym

Sałata cezar z grzankami i serem Grana Padano

Mix sałat z pestkami słonecznika i vinegrette

Caprese z pomidorami i salsą verde

Terrina z ryb słodkowodnych z glonami wakame

 

DESERY i CIASTA Z WŁASNEJ CUKIERNI

NAPOJE GORĄCE (KAWA, HERBATA) BEZ OGRANICZEŃ

 

KARTA ALKOHOLI (dodatkowo płatne)

 

WÓDKA

WYBOROWA 0,5L - 59ZŁ

FINLANDIA 0,5L - 79ZŁ

 

WHISKY

BALLANTINE’S 0,7 - 150ZŁ

JACK DANIELS 0,7 - 180ZŁ

 

KOKTAJLE

 

WHISKY LEMONADE - 18ZŁ

/40 ml Ballantine's, 20 ml Likier Triple Sec, 20 ml syrop cukrowy,

20 ml sok z cytryny, Sprite/

 

WHISKY SOUR - 15ZŁ

/40 ml Ballantine's 20 ml syrop cukrowy, 20 ml sok z cytryny/

 

PINK LEMONADE - 15ZŁ

/40 ml wódka Wyborowa, 20 ml syrop cukrowy, 20 ml sok z cytryny,

60 ml sok żurawinowy, sprite/

 

SUNSET - 10ZŁ

/40 ml wódka Wyborowa, 20 ml syrop Grenadine,

150 ml sok pomarańczowy/

 

NAPOJE BEZALKOHOLOWE (dodatkowo płatne)

- sok owocowy ( pomarańcz, porzeczka, jabłko, grapefruit) - 15 zł/1L

- coca- cola, fanta, sprite, tonic 0,2L – 8 zł

- woda Aqua Panna, Sanpelegrino - 18 zł/1L